Звернення керівництва міліції до закарпатців та особового складу

Звернення керівництва міліції до закарпатців та особового складу

04.03.14 10:06 0 726
Начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай звернувся до громади Закарпаття та правоохоронців краю.

Останнім часом в Україні, й на Закарпатті зокрема, ускладнилася криміногенна ситуація. Почастішали випадки мародерства, розбійні напади на підприємства, оселі громадян, посягання на життя правоохоронців з метою заволодіння табельною вогнепальною зброєю. Водночас існує реальна загроза агресії ззовні.

Виходячи з цього, закликаю громадян максимально сприяти збереженню громадського порядку на закарпатській землі та утриматися від вчинення протиправних дій, адже у цьому зацікавлені всі ми, й саме цього прагне від нас громадськість.

Я вже розпочав перегляд усіх резонансних кримінальних проваджень, які в силу відомих причин не знайшли об`єктивної правової оцінки. Я готовий до громадського контролю цього процесу. Тільки спільними зусиллями ми спроможні відновити авторитет як ОВС, так і в цілому Держави серед людей. Це є єдиним логічним шляхом, це є дорожня карта нашого спільного європейського майбутнього у правовій державі, без корупції та хабарництва. Достойно та гідно жити ми спроможні, проте це потребує нашої спільної праці та єдності!

Вже вирішено питання щодо спільного з активістами патрулювання міст та районів області задля забезпечення правопорядку. В тому числі патрулювання в’їздів в область. Вже є перші результати такої роботи.

Прошу громаду зберігати спокій, максимально сприяти забезпеченню громадського порядку і негайно повідомляти правоохоронців про будь-які протиправні дії.

Слава Україні!

Василь Турдай,

начальник УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна забезпечуватиме ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ