Волинський окружний адміністративний суд на час виборчого процесу працює в посиленому режимі

Волинський окружний адміністративний суд на час виборчого процесу працює в посиленому режимі

04.03.14 11:30 0 740
Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 22 лютого 2014 року № 757-VII «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України» призначено на 25 травня 2014 року позачергові вибори Президента України.

З метою забезпечення права на судовий захист суб’єктів виборчого процесу під час проведення позачергових виборів Президента України головою Волинського окружного адміністративного суду підписано наказ, згідно з яким з 25 лютого 2014 року і до завершення виборчого процесу встановлено особливий режим роботи суду. Так, щоденно, в святкові і неробочі дні установа працює з 9 до 24 години, а напередодні дня виборів, у день виборів та наступний день після виборів – цілодобово. Таке рішення прийнято для належного організаційного забезпечення підготовки, розгляду і вирішення справ, пов’язаних з виборами, з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.

Також затверджено графік чергування працівників апарату суду. З режимом роботи Волинського окружного адміністративного суду на період виборчого процесу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті установи та дошці оголошень установи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Самбірській школі ...
Наступна новина: На Хмельниччині конфлікт ...

КОМЕНТАРІ