У Волинській області протягом доби трапилося три ДТП із потерпілими

У Волинській області протягом доби трапилося три ДТП із потерпілими

04.03.14 09:44 0 856
У результаті автопригод у медичні заклади із тілесними ушкодженнями госпіталізовано п’ятеро осіб.

Близько 01 год. 20 хв 31-річний житель міста Кузнецовськ Рівненської області, рухаючись автомобілем «Мерседес Спрінтер» у напрямку міста Сарни на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, а відтак здійснив зіткнення з автомобілем «КамАЗ» із причепом під керуванням 26-річного жителя Маневицького району, який їхав у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення водій та 32-річний пасажир автомобіля «Мерседес», житель Володимирецького району Рівненської області, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Того ж дня, близько 04 год., на автодорозі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече, в селищі Ратне 27-річний місцевий житель, водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», рухаючись у напрямку міста Ковель, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Рено Трафік», за кермом якого знаходився 26-річний житель Ратнівського району. У результаті автопригоди обидва водії отримали тілесні ушкодження та були доставлені у Ратнівську центральну районну лікарню.

Окрім того, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в Луцьку, травмована 17-річна жителька Камінь-Каширського району. Близько 18-ї години на вулиці Глушець у місті Луцьку 29-річний житель обласного центру, рухаючись автомобілем «Фольксваген Джета» у напрямку вулиці Дубнівської, скоїв наїзд на 17-річну дівчину-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок наїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у Волинську обласну дитячу лікарню.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Конкурс «НАЙКРАЩІ ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ