Державтоінспекція України запрошує громадян до співпраці

Державтоінспекція України запрошує громадян до співпраці

04.03.14 08:55 0 706
Анатолій Сіренко, начальник Департаменту ДАІ МВС України, пропонує громадянам відкритий діалог. Усі охочі можуть прийти на прийом до керівника Державтоінспекції, висловити свої зауваження та пропозиції щодо поліпшення роботи ДАІ.

Особисте спілкування, вважає начальник ДАІ, дозволить подивитися на роботу служби очима пересічного громадянина, виявити недоліки та проблемні питання, які потребують нагального вирішення.

– Ми повинні почути людей та розпочати плідну співпрацю з громадськістю. Саме відкритий діалог із людьми є дієвим кроком до відновлення довіри до міліції, – зазначає Анатолій Сіренко. – У громадян є чимало пропозицій щодо поліпшення взаємовідносин між працівниками ДАІ та водіями, ефективності організації дорожнього руху в столиці та регіонах, змін до законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, використання нових форм роботи з профілактики аварійності тощо.

Особисто поспілкуватися з керівником Державтоінспекції України, або ж записатися на прийом громадяни можуть за телефоном: (044)272-57-52.

Контактні телефони управління ДАІ Волині, за якими громадяни можуть звернутися до керівництва Державтоінспекції області та записатися на особистий прийом: (032) 24-99-95. Нагадуємо також телефони чергової частини УДАІ: (032) 24-02-05

УДАІ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами ДАІ МВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Скоро побачить світ нова ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ