Хмельничанин викрав автомобіль сам у себе

Хмельничанин викрав автомобіль сам у себе

04.03.14 10:15 0 655
Після ДТП чоловік вирішив здати автомобіль на запчастини, але … забув про це і написав заяву до міліції про викрадення транспортного засобу.

До Хмельницького міського відділу міліції звернувся 36-річний місцевий житель із повідомленням про те, що зник його автомобіль, який він увечері начебто припаркував біля свого будинку. Слідчим відділом одразу були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

В ході проведення досудового розслідування було встановлено, що автомобіль знаходиться на території Львівської області. Проїжджаючи через одне із районних містечок, чоловік потрапив у ДТП, після якої він вирішив здати автомобіль на запчастини. А горе «топив» у чарці під час застілля зі старим товаришем. Як розповів сам заявник, прокинувшись після тривалих посиденьок, він ніде не міг знайти свого «Нісана», тож вирішив попросити допомоги у правоохоронців. Те, що сталося насправді, чоловік згадав тільки після того, як дія алкоголю відступила. «Потерпілому» не залишалось нічого іншого, як звернутися до працівників Хмельницького міськвідділу міліції із проханням про закриття кримінального провадження.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ