Люди живим щитом протистояли російським автоматникам у Бельбеку

Люди живим щитом протистояли російським автоматникам у Бельбеку

04.03.14 09:53 0 690
У Бельбеку, біля КПП Севастопольської бригади тактичної авіації, близькі українським військовим льотчикам і небайдужі люди змогли відстояти частину від російських автоматників.

Про це повідомив глава медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов.

«Разом ми сила! У ці хвилини, а також протягом минулих декількох годин живим щитом у КПП Севастопольської бригади тактичної авіації (це в селищі Любимівка під Севастополем) стоять рідні, близькі й просто небайдужі люди на підтримку військових льотчиків», – розповів він.

«Тут багато журналістів. 1,5 години тому приїхала вантажівка з російськими автоматниками, які приїхали поцікавитися, яке рішення прийняли авіатори й коли вони здадуться на милість нової кримської влади», – додав Селезньов.

«Авіатори відмовилися прийняти умови незваних «гостей», і ті з криками «ну, ми вам ще дамо й покажемо» вийшли», – додав він.

Крім того, Селезньов повідомив, що завершилася зустріч екс-командувача Дениса Березовського, який перейшов на сторону Росії, та підконтрольного Росії самопроголошеного прем’єра Аксьонова з морськими піхотинцями.

«Командування 1 обмп на чолі із Дмитром Делятицьким провело переговори з вищевказаними особами. Вони, дослівно, «висловили презирство Березовському, не піддалися на його підлі угоди приєднатися до його армії Криму» – повідомив Селезньов, пише «Українська правда».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Міністри закордонних справ ...

КОМЕНТАРІ