Скоро побачить світ нова книжка Андрія Любки «Спати з жінками»

Скоро побачить світ нова книжка Андрія Любки «Спати з жінками»

04.03.14 08:48 0 634
Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ та видавництво «Книги-ХХІ» випустять нову книжку молодого українського письменника Андрія Любки. Вона налічуватиме п’ятдесят есеїв та ліричних колонок автора.

Про це 3 березня повідомляє прес-служба видавництва.

Ще в листопаді минулого року потенційним читачам було запропоновано взяти участь у створенні книжки, зокрема, у виборі назви для неї. На розгляд публіки автор представив п’ять варіантів: «Смерть і ще тисяча приводів для любові», «Тут жив хтось до нас», «Серце, серце», «Люби мене навіть по смерті» та «Спати з жінками». За три місяці у соціальних мережах Facebook і Вконтакте у голосуванні взяли участь понад півтори тисячі людей, а впевнену перемогу (понад 30%) здобув варіант «Спати з жінками».

В анотації до видання наголошується, що «Виявляється, Йоган Вольфґанґ Ґьоте втратив незайманість у 38 років, наслідком чого в літературі стала поява циклу його «Римських елегій». Минуло кілька століть, і теперішнім поетам для творчості вже не конче потрібні аж такі сплески і струси, їх задовільняє й просто сон, який часом може бути реалістичнішим за саме життя. Книжка «Спати з жінками» – саме про такий сон, з якого то хочеться якнайшвидше прокинутися, а то засинати глибше й надовше. Відверто й лірично автор пише про себе, свою й чужі країни, свої любові й своє кохання, улюблені книжки і напої. П’ятдесят історій, жодна з яких не є останньою, бо з них усе тільки починається».

«Спати з жінками» – це вже друга книжка Андрія Любки, яку ми видаємо. Андрій є постійним гостем нашого фестивалю і належить до його робочої команди. Наразі вже маємо попередню домовленість з автором про наступні книжки – переклад з польської репортажу «Акварелі» Лідії Осталовської та новий роман з робочою назвою «Тунель», – розповів президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев.

Наприкінці березня Андрій Любка вирушить у презентаційний тур найбільшими містами України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ