У Львові вшанували пам’ять Лева та Дарії Ребетів

У Львові вшанували пам’ять Лева та Дарії Ребетів

04.03.14 13:07 0 677
Представники громадськості та депутати Львівської облради взяли участь у заходах із нагоди 102-ої річниці від дня народження відомого діяча українського національно-визвольного руху, професора, ідеолога ОУН Лева Ребета та з нагоди 101-ої річниці від дня народження його дружини, співзасновниці УГВР Дарії Ребет.

Про це 3 березня передає прес-служба Львівської облради.

Покладання квітів та поминальна панахида відбулися 3 березня на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища у Львові, біля могил Лева та Дарії Ребетів.

«Напевно, невипадково і дуже символічно, що тут, на Полі почесних поховань, знайшли місце спочинку ті герої, які працювали кілька століть тому, і герої нинішні – Герої Небесної Сотні. У перший день Великого посту, який почався ми вшановуємо цих великих людей. Це надзвичайно символічно, особливо у такий тривожний для України час. Нині кожен із нас повинен докласти максимум зусиль для збереження миру в Українській державі. І потрібно це робити щиро, відверто і рівняючись на героїв», – зазначила депутат Львівської облради Оксана Юринець.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Закарпаття: у двох ДТП на ...

КОМЕНТАРІ