Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

04.03.14 10:11 0 737
На Прикарпатті триває громадська акція „Запобігти.Врятувати. Допомогти.”, яка має на меті ознайомити мешканців краю із діяльністю пожежно-рятувальної служби та донести до їх свідомості основні правила безпеки життєдіяльності.

Минулого тижня працівники служби з надзвичайних ситуацій провели такий тематичний захід в Тязівській ЗОШ І-ІІ ст. Тисменицького району. Зустріч рятувальників зі школярами розпочалася традиційно – зі знайомства. Працівники служби з надзвичайних ситуацій в області розповіли дітям про діяльність «Народної служби порятунку – 101», про випадки пожеж, різних нештатних ситуацій, які стаються на Прикарпатті.

Під час проведення акції „Запобігти. Врятувати. Допомогти.” школярі також мали чудову нагоду ознайомитися з спеціальним спорядженням рятувальників, а також проявити свої знання з правил безпечної життєдіяльності і взяти участь у конкурсі "Спритний рятувальник". Бажаючих позмагатися на швидкість одягання бойового одягу було чимало. Найактивніші учасники акції отримали від рятувальників пам’ятні сувеніри з символікою служби.

Як зізналися школярі, свято, яке влаштували працівники служби з надзвичайних ситуацій, було для них не тільки цікавим, а й корисним.

В свою чергу рятувальники зазначають, що такі заходи за участю громадськості привертають увагу широких верств населення до питань цивільного захисту, інформують людей про діяльність «Народної служби порятунку – 101» і, звичайно, вчать людей основам безпеки життєдіяльності.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення керівництва ...
Наступна новина: Депутати Чернігівської ...

КОМЕНТАРІ