Управління ДСО попереджає жителів Прикарпаття про збільшення квартирних крадіжок

Управління ДСО попереджає жителів Прикарпаття про збільшення квартирних крадіжок

04.03.14 12:01 0 796
Зважаючи на непросту ситуацію, яка склалася в нашій державі правоохоронним органам стало важче працювати. Революційні настої стихають, але не стихає факт злочинності.

У злодіїв - жнива. Щоб не стати жертвою злодіїв, варто пам’ятати прості правила, які допоможуть зберегти все, що нажито непосильною працею.

- Не варто ховати цінні речі в добре відомих місцях, які злодії перевірять насамперед. Де саме сховати нажите - вирішувати вам.

- Міцні двері та надійні замки із кількаступеневою системою захисту можуть допомогти.

- Якщо мешкаєте у приватному будинку чи на перших поверхах, то варто встановити решітки на вікна.

- Можна встановити таймер, який у ввечері вмикатиме в оселі світло, це створюватиме враження, що вдома хтось є.

- Можна поставити будинок на сигналізацію.

Останнє – це найнадійніший захист на сьогоднішній день – так коментує заступник начальника управління - начальник відділу технічної служби та матеріального забезпечення УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Телішевський Андрій Богданович.

На сьогоднішній день під охороною УДСО знаходиться близько 2 500 об’єктів, а близько 3000 - це квартири та об’єкти з особистим майном громадян.

Зловмисники проникають до помешкань громадян через вікна, викрадають золоті вироби, дрібну побутову техніку, гроші і швидко зникають, майже не залишаючи слідів – так розповідає Андрій Богданович.

Щоб не опинитись у неприємних ситуаціях, встановіть охоронну сигналізацію, яка забезпечить, у першу чергу, спокій Вам та Вашому дому. Саме технічні засоби охорони стовідсотково гарантуватимуть цілісність та збереження Вашого майна. І пам’ятайте, що зловмисника, який пробрався до Вашої квартири, неодмінно затримають озброєні правоохоронці групи затримання.

Охорона – це необхідність у сучасному житті. Подбайте про захист власного майна, а ми Вам у цьому допоможемо.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовослужбовець з ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ