Депутати Чернігівської міськради підтримали заяву облради

Депутати Чернігівської міськради підтримали заяву облради

04.03.14 10:12 0 736
Депутати Чернігівської міської ради підтримали заяву депутатів обласної ради щодо мирного врегулювання конфліктної ситуації в Україні, прийняту 2 березня на позачерговій сесії.

Депутати міської ради у понеділок, 3 березня, на зборах підтримали своїх колег, і засудили згоду Ради Федерації Росії на використання Збройних Сил на території України.

Депутати міськради також звернулися до Верховної Ради України, яку вважають легітимним найвищим органом у державі, з вимогою вжити всіх необхідних заходів для мирного врегулювання ситуації в країні. Крім того, Чернігівська міська рада, враховуючи складність сьогодення, попросила прискорити призначення керівників правоохоронних органів регіону.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов ситуацію в обласному центрі Чернігівщини назвав стабільною і спокійною.

За його словами, усі підприємства, режимні об'єкти працюють у штатному порядку. У Чернігові також, як і в області, створено територіальний штаб оброни.

"Людей хвилює загальна ситуація, але я би хотів заспокоїти усе місто", - наголосив міський голова. Він додав, що газо-, тепло-, водо- та електропостачання Чернігова здійснюється безперебійно і підстав для хвилювань немає.

О.Соколов зауважив, що певні труднощі є у роботі казначейства, однак вони не пов'язані із існуючою суспільно-політичною обстановкою, а мали місце ще з кінця минулого року.

Заява депутатів Чернігівської міської ради

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Хмельничанин викрав ...

КОМЕНТАРІ