У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок

У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок

04.03.14 08:05 0 691
28 лютого до чергової служби Головного управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі міста Рівне по вулиці Граничній. За вказаною адресою негайно виїхало два чергових відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з НС.

Прибувши до місця виклику вогнеборцями було встановлено, що горить дерев’яний житловий будинок розміром 4х4 метри. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. У вщент задимленому приміщенні вогнеборці виявили осередок пожежі. Горів диван та речі домашнього вжитку. Приблизно за 15 хвилин пожежу вдалося ліквідувати, врятувавши від знищення будинок. Варто відміти, що оперативному гасінню, передувало швидке повідомлення про пожежу на лінію «101» небайдужих громадян.

Як згодом розповів рятувальникам господар оселі, будинок старенький і в ньому вже майже шість років ніхто не проживає. Час від часу туди навідувалися непрохані гості з числа безхатьків, і можливо як припускає сам власник їх необережне поводження з вогнем і стало причиної пожежі.

Наразі, за даним фактом проводиться перевірка.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В УГКЦ просять ...

КОМЕНТАРІ