У Рівненській області виїзний ярмарок вакансій на замовлення роботодавця

У Рівненській області виїзний ярмарок вакансій на замовлення роботодавця

04.03.14 16:37 0 828
На замовлення роботодавця ТзОВ «Клевер Сторс», який володіє мережею міні-маркетів «7х23», спеціалісти Рівненського міського центру зайнятості провели виїзний ярмарок вакансій з підбору касирів торговельного залу. Компанія «Клевер Сторс» («розумний магазин») вже має 13 магазинів у Луцьку Волинської області. У Рівному товариство відкриває перший магазин своєї торговельної мережі на вулиці Чорновола. Надалі планується відкриття ще двох магазинів по вулицях Коперника та Замковій, а до кінця року відкриється до 20-ти торгових точок. Відкриття першого міні-маркету у Рівному відбудеться вже 7 березня.

Наталія Ворончук, директор маркету «7х23», запросила всіх шукачів роботи у приміщення, ознайомила з умовами та графіком роботи, посадовими обов’язками та оплатою праці. Вона наголосила, що працівники, які трудитимуться в магазині, матимуть можливість кар’єрного росту. Претендувати на роботу можуть всі, навіть і ті, хто не має досвіду роботи. Адже підібраний персонал проходитиме попередньо стажування в навчальному класі, який створено в офісі. Перевага надаватиметься тим претендентам, які вміють створювати доброзичливу атмосферу, мають високі комунікативні здібності, уважні та доброзичливі до клієнтів.

Директор запропонувала всім 19-ти присутнім, зацікавленим роботою, заповнити анкети. Після закінчення зустрічі роботодавець висловила сподівання, що після ярмарку вона швидко заповнить вакантні посади, а також підбере персонал на перспективу.

Усі шукачі роботи з метою подальшого працевлаштування можуть і надалі звертатись у центр зайнятості або безпосередньо до роботодавця в офіс по вулиці Чорновола, 41.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернігів: До 200-річчя від ...

КОМЕНТАРІ