Тернопілля: війська, які дислокуються у західних областях приведені у вищу ступінь бойової готовності

Тернопілля: війська, які дислокуються у західних областях приведені у вищу ступінь бойової готовності

04.03.14 14:03 0 810
Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів) ПОВІДОМЛЯЄ:

наша спільнота витримує найголовніше випробування на державну зрілість! Вороже налаштовані сили уже перетнули межу державного кордону України і господарюють на території Автономної Республіки Крим.

РНБО наказала привести армію у повну бойову готовність і склала детальний план відсічі агресорам. Також ухвалено рішення про посилення охорони атомних електростанцій та інших важливих об’єктів інфраструктури. Також, РНБО розробила детальний план дій на випадок прямої військової агресії.

Проти нас з вами посилено відбувається й інформаційний пресинг. Окремі друковані засоби масової інформації, Інтернет-джерела, телебачення та радіо відкрито поширюють неправдиву, або викривлену інформацію для того, щоби дестабілізувати обстановку у суспільстві, поширити панічні настрої і підштовхнути українців до необдуманих дій, які можуть становити загрозу національній безпеці.

Закликаємо вас у цей непростий час зберігати витримку і детально осмислювати усі події, які відбуваються, відокремлювати відверто провокативну інформацію. У своїй діяльності користуватися лише перевіреними інформаційними джерелами, якими є офіційні сайти Президента України, Верховної Ради України, Ради Національної безпеки та оборони України, Міністерства оборони України.

Доводимо до Вашого відома, що на даний час ситуація у Західних областях України є стабільною та контрольованою. Війська, які дислокуються у регіоні приведені у вищу ступінь бойової готовності. Бойовий дух і настрій офіцерів та рядового складу – високий. Військові готові виконати свій конституційний обов’язок. Солдати і офіцери рівняються на приклад мужності співслужбовців у Криму. Свідченням цього є приклади героїчної поведінки Феодосійського батальйону морської піхоти, бійців 36-ї бригади берегової охорони ВМС України, які категорично відмовились виконувати вимоги чужинців і залишаються вірними Військовій Присязі. Українські воїни хоча й перебувають в облозі, однак – готові відстоювати інтереси держави та суспільства, у спосіб передбачений чинним Законодавством України та Статутами Збройних Сил України.

Щодо поширення інформації про загальнодержавну мобілізацію військовозобов’язаних. На даний момент вона не проводиться! Разом із тим, населення демонструє високий патріотизм. Ті, хто приходять у військові комісаріати за місцем реєстрації, виключно на добровільних засадах, повинні залишити черговому офіцеру контактні дані. Найближчим часом у визначених військових комісаріатах будуть проведені навчальні збори офіцерів запасу. Тим, хто буде задіяний у цих заходах, надійдуть повістки встановленого зразка. Також наголошуємо, що у деяких областях питання про початок призову військовослужбовців запасу не йдеться. Рішеннями голів місцевих та обласних рад здійснюється винятково запис та облік добровольців.

Колеги, вважаємо, що нашим основним завданням є створення об’єктивного, неупередженого, виваженого інформаційного продукту задля збереження обґрунтованої позиції суспільства. Переконані також в тому, що такий підхід надасть можливість приборкати втручання у інформаційне середовище держави від зовнішніх меді-агресорів.

Для того, щоби Ви могли своєчасно отримували об’єктивну та правдиву інформацію із компетентних джерел, Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів), як військова структура, переходить у формат цілодобового чергування.

Наші контакти: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м.Львів)

ЦІЛОДОБОВО тел. (032) 239-82-03; e-mail: rmclviv@i.ua

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму відключили від ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ