Тернопільський велосипедист Роман Луцишин став четвертим на Чемпіонаті Світу

Тернопільський велосипедист Роман Луцишин став четвертим на Чемпіонаті Світу

04.03.14 08:32 0 734
В місті Калі (Колумбія) завершився Чемпіонат Світу з велоспорту на треку. У складі збірної команди серед чоловіків змагався і тернопільський велосипедист, майстер спорту України міжнародного класу Роман Луцищин. У перегонах «скретч» Роман зайняв четверте місце, і такий результат став найвищим досягненням українських велосипедистів на цих змаганнях.

Загалом, як розповів тренер спортсмена Володимир Павелко, цьогорічний чемпіонат світу у Колумбії відрізнявся досить високими швидкостями. Так, у «скретчі» середня швидкість становила 54,3 км/год. Як аналізує виступ свого вихованця Володимир Павелко: «Більшу половину гонки Роман проатакував і завершив змагання четвертим, будучи кращим з групи. Однак, якби за активність під час перегонів давали медалі, то за цей показник він однозначно отримав би відзнаку».

Роман Луцишин на Чемпіонаті світу-2014 виступив у ще одній дисципліні – груповій гонці на очки, де став чотирнадцятим, здобувши 7 очок. За словами Володимира Павелка, середня швидкість у цій гонці становила близько 53 км/год.

Роман Луцишин представляє Тернопільське обласне відділення з фізвиховання та спорту Міністерства освіти і науки України, обласну школу вищої спортивної майстерності, ФТС «Динамо» України. Тренують спортсмена Володимир Павелко та Роман Зеньо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ