Тернопільська обласна рада вважає неприпустимою експансію російських військ у Криму

Тернопільська обласна рада вважає неприпустимою експансію російських військ у Криму

04.03.14 17:13 0 949
2 березня 2014 року відбулася сесія Тернопільської обласної ради. Були розглянуті питання "Про суспільно-політичну ситуацію в Україні", депутатами було ухвалене звернення про підтримку Постанови "Про Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів відповідно до Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до договору про нерозповсюдження ядерної зброї".

Усі присутні в сесійній залі засудили дії Російської Федерації. Представник кожної партії звернувся до краян із закликами до мобілізації. Проте наголосили на тому, що потрібно зберігати спокій, витримку та толерантність. Це допоможе нам згуртуватися перед воєнною загрозою.

"Росія погрожує ввесті свої війська нібито для "нормалізації суспільно-політичної ситуації в Україні". Наша країна опинилась перед загрозою війни, – зазначив голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець. – Вважаємо, що задля миру в країні та громадського спокою, поки не пізно, ініціатори військового конфлікту мають зупинитися. Всі повинні зрозуміти, що локальний військовий конфлікт у центрі Европи може бути фатальним".

"Понад три місяці ми всі боремося не за політичні партії, не за особисті інтереси, а за повалення системи. І вже здавалося, що ми здобули хоча і не остаточну, але перемогу. Проте, одні й ті самі ляльководи спочатку намагалися просто знищити Майдан і встановити диктатуру, потім намагалися розпалити громадянську війну, провадивши активну і агресивну інформаційну війну проти українського народу. Єдине, що залишилося, це захопити народ зброєю. Але це також не вдасться! Бо після того, як крапля червоної крові впала на українську чорну землю – сформувалася справжня, ніким не скорена нація, яка ніколи не дасть себе зламати", – зазначила голова фракції ВО "Свобода" Марія Чашка.

За остаточне рішення про підтримку Постанови Верховної Ради України проголосували всі присутні депутати Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ