На Тернопіллі  зареєстровано майже півтори тисячі кримінальних правопорушень

На Тернопіллі зареєстровано майже півтори тисячі кримінальних правопорушень

04.03.14 13:31 0 641
З початку року на території області зареєстровано майже півтори тисячі кримінальних правопорушень, що на 24,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Третина з них належать до категорії тяжких та особливо тяжких. Тернопільським міліціонерам більшість з них вдалося розкрити та притягнути до відповідальності підозрюваних.

За два місяці поточного року задокументовано чотири вбивства. Три з них сталися у Борщівському районі. Усі вони розкриті. Оперативно-розшукові заходи проводяться щодо встановлення підозрюваних осіб, які причетні до вчинення вбивства пенсіонерки у Чортківському районі.

Два факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що сталися у Гусятинському та Збаразькому районах, – у процесі досудового розслідування. Підозрюваних встановлено, їм висунуті обвинувачення.

Майже 60 відсотків становить питома вага розкриття таких кримінальних правопорушень як грабежі, розбої, хуліганства, злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, підпали.

З початку року задокументовано один факт незаконного заволодіння транспортним засобом. Злочин розкрито. Міліціонери також розшукують винуватця дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками.

Чи не найпроблемнішими є кримінальні правопорушення, пов’язані з крадіжками та шахрайствами Зі скоєних 372 випадків незаконного заволодіння чужого майна різних форм власності нерозкритими залишається третина. Зі 142 випадків шахрайств у понад ста особи підозрюваних не встановлені. Але міліціонери сподіваються, що проведення профілактичної роботи, яка постійно ведеться серед населення області, допоможе зменшити кількість подібних протиправних діянь.

Хочеться відмітити, що, незважаючи на події, що відбуваються у державі, міліція Тернопільщини продовжує виконувати покладені на неї завдання – розкривати кримінальні правопорушення та забезпечувати охорону громадського порядку спільно з громадськими формуваннями.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: РІВНЕНСЬКИЙ АЕРОПОРТ ...

КОМЕНТАРІ