Василь Хомінець: Обласна рада з новим очільником ОДА Олегом Сиротюком працюватиме ефективно на благо краян

Василь Хомінець: Обласна рада з новим очільником ОДА Олегом Сиротюком працюватиме ефективно на благо краян

04.03.14 16:44 0 686
Голова обласної ради Василь Хомінець зазначив, що він особисто та депутатський корпус вітають призначення головою обласної державної адміністрації екс-депутата обласної ради Олега Сиротюка.

«Переконаний, що сповідуючи найвищу мету – служіння на благо громади, її добробуту, – новий голова ОДА Олег Сиротюк буде працювати разом із депутатським корпусом, – наголосив Василь Хомінець. – У цей важкий час, коли країна на межі дефолту після господарювання «проффесіоналів», а озброєний сусід прагне розхитати цілісність нашої держави, керівники виконавчої гілки на місцях разом з органами місцевого самоврядування мають нелегке завдання - не допустити паніки, забезпечити життєдіяльность області, міст та селищ. Олег Сиротюк як людина виважена, високоморальна та віддана українській нації зможе заради спільної мети сформувати сильну, чесну команду фахівців. Пліч-о-пліч ми зможемо виконати ті нові завдання, які поставив перед владою Майдан».

Василь Хомінець побажав Олегу Сиротюку на новій посаді незгасної енергії та невтомності у відповідальній державній діяльності, надійних соратників, політичної волі на шляху розбудови незалежної України та Тернопілля.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ