Чернівецька міліція затримала групу злодіїв, на рахунку якої більше 10 епізодів

Чернівецька міліція затримала групу злодіїв, на рахунку якої більше 10 епізодів

05.03.14 08:05 0 740
Троє місцевих жителів спеціалізувались на крадіжках із гаражів та складських приміщень.

Останню свою крадіжку кримінальна трійця вчинила в ніч на 23 лютого. Молодики «обчистили» складське приміщення у селі, на Заставнівщині. Здобич виявилась не погана: автомобільний та слюсарний інструмент, шість автомобільних акумуляторів та зарядний пристрій до них, загалом на суму майже 3 тисячі гривень.

Саме цей злочин дав остаточні докази та підстави працівникам карного розшуку Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області для затримання правопорушників.

Ними виявились чоловіки, віком 26, 28 та 32 роки. Як з’ясувалось на рахунку затриманих 14 крадіжок, вчинених на території області. Десять фактів правоохоронці вже задокументували, щодо інших проводяться слідчі дії та встановлюються потерпілі.

Один із затриманих раніше був засуджений за аналогічні злочини, отже поділився із спільниками кримінальним досвідом. Зловмисники діяли злагоджено, в основному у нічну пору: обирали об’єкт, під’їжджали на мікроавтобусі, зривали замок та забирали все, що на очі попадалось. Загалом це були автозапчастини та металобрухт. Нові речі залишали собі, інше майно реалізовували через пункти прийому металобрухту у сусідніх районах. Найменший «заробіток» крадіїв – це 300 гривень, а найбільший – 20 тисяч гривень.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ