На Буковині міліція затримала групу крадіїв, на рахунку якої більше 10 епізодів

На Буковині міліція затримала групу крадіїв, на рахунку якої більше 10 епізодів

05.03.14 14:30 0 649
Троє мешканців Чернівецької області 26-ти, 28-ми та 32-х років спеціалізувались на крадіжках із гаражів та складських приміщень.

Останню свою крадіжку кримінальна трійця скоїла в ніч на 23 лютого. Молодики «обчистили» складське приміщення у селі, на Заставнівщині. Здобич виявилась не погана: автомобільний та слюсарний інструмент, шість автомобільних акумуляторів та зарядний пристрій до них, загалом на суму майже 3 тисячі гривень.

Саме цей злочин дав остаточні докази та підстави працівникам карного розшуку Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області для затримання зловмисників.

Як з’ясувалось на рахунку затриманих 14 крадіжок, скоєних на території області. Десять фактів правоохоронці вже задокументували, щодо інших проводяться слідчі дії та встановлюються потерпілі.

Один із затриманих раніше був засуджений за аналогічні злочини, отже поділився із спільниками кримінальним досвідом. Зловмисники діяли злагоджено, в основному у нічну пору: обирали об’єкт, під’їжджали на мікроавтобусі, зривали замок та забирали все, що на очі попадалось. Загалом це були автозапчастини та металобрухт. Нові речі залишали собі, інше майно реалізовували через пункти прийому металобрухту у сусідніх районах. Найменший «заробіток» крадіїв – це 300 гривень, а найбільший – 20 тисяч гривень.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідство триває, отже можливо відкриються нові кримінальні «подвиги» затриманих.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: НАТО: Росія далі порушує ...

КОМЕНТАРІ