Міський голова Микола Романюк висловив підтримку екіпажу корвета «Луцьк»

Міський голова Микола Романюк висловив підтримку екіпажу корвета «Луцьк»

05.03.14 14:29 0 670
Міський голова Микола Романюк зателефонував командиру корвета «Луцьк» капітану ІІІ рангу Сергію Макеєву. Під час розмови він висловив слова підтримку екіпажу корабля і солідарність їх діям із захисту територіальної цілісності держави. «У цей надзвичайно складний для України час від імені усієї територіальної громади міста Луцька висловлюю Вам та екіпажу корвета «Луцьк» солідарність у діях із захисту суверенітету і територіальної цілісності нашої держави», – сказав міський голова.

Микола Романюк зазначив, що екіпаж корвета стоїть на передовій захисту Батьківщини.

Також він подякував морякам за те, що вони залишаються вірними військовій присязі, впевнено та непохитно виконують свої обов’язки. «Переконаний, що екіпаж корвета «Луцьк» зробить все для збереження і утвердження миру в нашій державі», – наголосив міський голова.

У свою чергу, командир корвета «Луцьк» капітану ІІІ рангу Сергій Макеєв подякував міському голові Миколі Романюку за слова підтримки. Він зауважив, що очолюваний ним екіпаж буде стояти на захисті територіальної цілісності та інтересів України і не зрадить військовій присязі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: На Буковині міліція ...

КОМЕНТАРІ