Керівництво міліції Волині відзначило громадян за допомогу у затриманні злочинця

Керівництво міліції Волині відзначило громадян за допомогу у затриманні злочинця

05.03.14 15:47 0 649
Нетверезий зловмисник стріляв у патрульний наряд, у складі якого були правоохоронці, представники громадського формування та самооборони.

Під час наради керівників міськрайорганів та структурних підрозділів апарату обласного управління міліції тимчасово виконуючий обов’язків начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко висловив слова подяки тим правоохоронцям та активістам, котрі затримали жителя Луцька, який вночі на зауваження стражів порядку відреагував стріляниною із травматичної зброї. У результаті інспектор патрульної служби Ігор Троцюк отримав поранення та був госпіталізований у медичний заклад. Окрім того, куля потрапила у мобільний телефон активіста.

Зусиллями спільного наряду 32-річного жителя обласного центру, котрий у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та хуліганства, затримали та доставили у міський відділ міліції. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

За високий професіоналізм, вмілі та рішучі дії, а також за свідому громадську позицію щодо забезпечення охорони громадського порядку, сприяння органам внутрішніх справ у затриманні озброєного правопорушника, Михайло Руденко вручив почесні грамоти, грошові нагороди та цінні подарунки інспекторам роти патрульної служби Луцького МВ мiлiцiї Ігореві Троцюку та Андрієві Лавренчуку, членам громадських формувань Валерiєві Дубинюку, Юрієві Пінаєву та Миколі Ляшуку.

– Дякую правоохоронцям за належне виконання своїх професійних обов’язків, а активістам – за допомогу в охороні громадського порядку, адже лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити спокій і безпеку громадян, – підсумував керівник волинських правоохоронців.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ