Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився із станом справ у військовій частині Володимир-Волинського гарнізону

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився із станом справ у військовій частині Володимир-Волинського гарнізону

05.03.14 10:29 0 690
На базі 51-ї окремої механізованої бригади Володимир-Волинського гарнізону відбулася Координаційна нарада командирів військових частин, в ході якої обговорили стан справ у військових частинах.

У роботі нараді участь взяв голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт. Він також ознайомився з підготовкою частини до військових навчань, а також оглянув автопарк механізованої техніки, розміщення особового складу, зберігання озброєння тощо.

Григорій Пустовіт зауважив, що особовий склад механізованої бригади знаходиться на високому рівні бойової готовності, а у військовій частині та гарнізоні підтримується належний правопорядок та дисципліна.

Голова облдержадміністрації також відзначив злагоджену роботу керівництва військової частини та місцевої влади.

У свою чергу, командир 51-ї окремої механізованої бригади Володимир-Волинського гарнізону Володимир Яцків підкреслив, що особовий склад військової частини завжди готовий захищати територіальну цілісність та суверенітет Української держави.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віце-прем'єр-міністр ...

КОМЕНТАРІ