Інформація для багатодітних родин міста Луцька

Інформація для багатодітних родин міста Луцька

05.03.14 13:06 0 779
У зв’язку з численними зверненнями громадян щодо отримання посвідчень багатодітної сім'ї, відділ у справах сім'ї та молоді повідомляє наступне.

Надійшов лист департаменту соціальної політики Луцької міської ради з роз’ясненнями від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України стосовно забезпечення надання пільг багатодітним сім'ям.

У зв’язку з тим, що відсутній механізм виготовлення бланків посвідчень для батьків та дитини з багатодітної сім'ї, та з метою недопущення порушення їх прав на отримання пільг, гарантованих законодавством, на міжвідомчій нараді за участю Мінсоцполітики, Мінрегіону, Міненерговугілля, Мін'юсту було вирішено забезпечити формування списків сімей, які звертаються за отриманням посвідчень батьків багатодітної сім'ї. Відповідно до цих списків, інформація про багатодітні сім'ї вноситься до Єдиного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, чим підтверджується статус багатодітної сім'ї.

Відповідно до роз’яснень Мінрегіону, при зверненні багатодітної родини за посвідченнями, дані будуть внесені у такий список, який, для внесення до ЄДАРП, буде передано до департаменту соціальної політики.

Разом з тим, хочемо наголосити, що відділ у справах сім'ї та молоді не відповідає за нарахування та використання пільг.

Відділ забезпечує лише формування списків багатодітних сімей відповідно до звернень, що надходять через департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».

Разом з тим, нагадуємо, що до надходження бланків посвідчень багатодітної сім'ї, Ваші заяви з відповідними пакетами документів залишатимуться на контролі у відділі у справах сім'ї та молоді.

Посвідчення багатодітної сім'ї будуть виписані та видані після надходження бланків, про що буде повідомлятися додатково.

Відділ у справах сім’ї та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові створено ...

КОМЕНТАРІ