Волинська область: люди врятували двох рибалок, які провалились під лід

Волинська область: люди врятували двох рибалок, які провалились під лід

05.03.14 08:00 0 696
3 березня на озері Забілля поблизу с.Кричевичі Ковельського району Волинської області громадяни врятували двох рибалок, які провалились під лід.

Близько 13:00 Микола Мороз, сторож насосної станції Ковельського районного управління осушувальних систем, почув крики про допомогу, які лунали зі сторони озера. Вибігши на дамбу, він побачив, що за 200 метрів від берега у крижаній воді потребують допомоги двоє рибалок. Чоловік зателефонував своїм друзям та колегам, які викликали рятувальників та швидку допомогу.

Першими до місця події прибули колеги Миколи Мороза – Сергій Семенюк та Володимир Василюк. Пересуваючись човном по крихкому льоду водойми, сміливці змогли дістатись до горе-рибалок. За допомоги мотузки та драбини рятівники розпочали транспортування потерпілих до берега. Їм на допомогу прийшов також сільський голова с.Скулин Петро Руденко. Врешті троє чоловіків разом змогли доставити мокрих, знесилених і змерзлих рибалок на берег. Ними виявились 39-річний лучанин та 35-річний мешканець с.Люблинець Ковельського району.

На той час прибула чергова варта ДПРЧ-19 міста Ковеля управління ДСНС у Волинській області, що розташована за 50 кілометрів від цього сільського озера. Рятувальники на руках віднесли обох потерпілих до кабіни пожежного автомобіля, де зняли їз них мокрий одяг та почали розігрівати майже непритомних врятованих. Машиною швидкої допомоги потерпілі були доправлені до районної лікарні, але після отримання необхідної лікарської допомоги від госпіталізації відмовились.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ