Ужгородські повії ошукали киянина

Ужгородські повії ошукали киянина

05.03.14 13:41 0 651
Хлопець заплатив гроші за секс представницям древньої професії, а ті не приїхали до нього в готельний номер…

21-річний киянин, позаштатний журналіст одного з київських приватних комерційних каналів, приїхав в Ужгород на відпочинок. Зупинився в одному з місцевих готелів. Тут гостю закортіло сексуальних розваг, і він по телефону замовив двох повій.

В телефонній розмові дівчатка повідомили клієнту, що спершу він повинен розплатитися за послуги, перерахувавши 400 гривень на дві банківські картки, по 200 гривень на кожну. І лише після отримання грошей вони приїдуть до нього в номер і нададуть сексуальні послуги.

Киянин поспішив до найближчого відділення банку та перерахував обумовлену суму на рахунки, які вказали йому дівчата легкої поведінки. Проте шахрайкуваті жриці кохання так і не приїхали, натомість просто відключили свої мобільні телефони...

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за що передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів до­ходів громадян, виправні роботи на строк до 2 років, або об­меження волі на строк до 3 років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російські військові ...
Наступна новина: У Рівненській області від ...

КОМЕНТАРІ