Закарпаття: на Рахівщині 37-річний чоловік сокирою розбив голову рідному братові

Закарпаття: на Рахівщині 37-річний чоловік сокирою розбив голову рідному братові

05.03.14 11:10 0 694
Відкритий рубаний перелом голови, алкогольне сп'яніння – з таким діагнозом карета швидкої допомоги доставила 24-річного чоловіка в Рахівську лікарню.

До дільничного інспектора міліції зателефонувала стривожена жінка, яка повідомила, що її брати побилися, а в одного з них сильно розбита голова.

На місце події виїхали правоохоронці, які встановили, що травмував чоловіка його рідний брат. Під час сварки він вибіг за сокирою, а повернувшись в будинок наніс нею один удар по голові потерпілого. Сокиру зі слідами крові міліціонери знайшли в підсобному приміщенні біля будинку та вилучили.

Каретою швидкої допомоги травмованого доставили в Рахівську лікарню. Медики діагностували в потерпілого відкритий рубаний перелом завушної ділянки голови, а також сильне алкогольне сп'яніння.

- За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Згідно цієї статті на дебошира чекає покарання у вигляді виправних робіт до двох років, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років,- прокоментував начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ