В Закарпатській області мукачівські правоохоронці вилучили у місцевого мешканця амфетамін

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці вилучили у місцевого мешканця амфетамін

05.03.14 14:11 0 659
Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції отримали повідомлення про те, що 28-річний місцевий житель зберігає наркотичні речовини. Після перевірки інформація підтвердилась. У мукачівця було вилучено медичний шприц із амфетаміном.

Під час несення служби працівниками патрульної служби спільно з правоохоронцями сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції було затримано мукачівця за адміправопорушення. Після огляду в адмінбудівлі відділку від чоловіка з кишені було вилучено 2-кубовий медичний шприц з білою порошкоподібною речовиною.

Як пояснив мукачівець, який до того ніколи не мав проблем із дотриманням закону і не притягувався до відповідальності, наркотичну речовину він не мав намір продавати, а тримав при собі для власного вживання. Хоча наскільки точна ця інформація, покаже слідство.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України - незаконне зберігання наркотичних засобів. Максимальне покарання за такі дії - позбавлення волі строком до трьох років.

Виявлені наркотики правоохоронці направили на експертизу.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі з особовим ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ