На Хмельниччині після поповнення золотовалютних резервів можна буде стримати надмірні коливання курсу валют,- Арсеній Яценюк

На Хмельниччині після поповнення золотовалютних резервів можна буде стримати надмірні коливання курсу валют,- Арсеній Яценюк

05.03.14 11:58 0 767
Уряд розглядає питання стримування надмірних валютно-курсових коливань у випадку поповнення золотовалютних резервів. Про це в понеділок, 3 березня, повідомив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на зустрічі з бізнес-спільнотою України.

Арсеній Яценюк повідомив, що провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Він зазначив, що не розкриватиме деталей розмови, «аби не було надмірних очікувань»: «Єдине, що можу задекларувати – цей Уряд виконає всі вимоги МВФ».

«У нас немає іншого виходу. Далі мати економіку, яка живе на кредити і не продукує доходів - це буде катастрофа. Тому нам прийдеться провести найжорсткіші реформи, які стосуються в першу чергу соціального сектору, підняття тарифів», - наголосив він.

«Що стосується вимоги МВФ стосовно flexible exchange rate (гнучкого валютного курсу. – ред.). він вже зараз такий «flexible», що «over flexible», - зазначив він і підкреслив, що зараз стоїть завдання встановити певну межу: «Зараз ми розглядаємо питання у випадку поповнення золотовалютних резервів стримувати надмірні валютно-курсові коливання».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному в ЖКП ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ