На Хмельниччині новопризначений начальник Білогірського райвідділу міліції закликав громаду до співпраці

На Хмельниччині новопризначений начальник Білогірського райвідділу міліції закликав громаду до співпраці

05.03.14 12:57 0 701
Одним із першочергових кроків новопризначеного начальника Білогірського райвідділу міліції Миколи Люлька стала зустріч із редактором районної газети «Життя і слово» Наталією Герман.

Микола Миколайович розуміє, що саме з газети, яка приходить практично у кожну домівку, люди дізнаються про все, що діється в районі, і саме журналісти можуть допомогти налагодити відвертий і продуктивний діалог з громадськістю.

Тож під час зустрічі обговорювались питання щодо покращення роботи у напрямку профілактики вчинення правопорушень та активної боротьби із неповнолітньою злочинністю та залучення до цих заходів громадян.

Чимало запитань виникло і щодо теперішньої ситуації в країні, на що у керівника райвідділу одна відповідь — працівники міліції у своїй діяльності повинні керуватися виключно чинним законодавством.

Також Микола Люлько розповів читачам газети про перші кроки по активізації співпраці міліції з громадою. Начальник районної міліції повідомив про те, що зараз на охорону громадського порядку разом з правоохоронцями заступають члени громадських формувань та громадські помічники дільничних інспекторів міліції. Микола Миколайович переконаний, що співпраця з населенням дасть позитивні результати у боротьбі зі злочинністю в краї.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Рівному ГРОМАДСЬКІСТЬ ТА ...

КОМЕНТАРІ