В Івано-Франківській області правоохоронці затримали 45-річного чоловіка, який розгулював Галичем зі зброєю та патронами

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали 45-річного чоловіка, який розгулював Галичем зі зброєю та патронами

05.03.14 14:12 0 681
В м. Галич під час несення служби по охороні громадського порядку дільничні інспектори міліції Галицького РВ УМВС затримали місцевого жителя у якого було виявлено та вилучено мисливську гвинтівку ТОЗ-8 калібру 5,6 мм. з оптичним прицілом, газовий пістолет марки "Вальтер", та три набої до малокаліберної зброї 5,6 мм.

Чоловік не зізнається звідки у нього зброя, навіщо вона йому, та з якою метою він збирався її використовувати. Наразі правоохоронці встановлюють походження гвинтівки.

Вилучену зброю та набої направлені на проведення досліджень та експертиз до науково–дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Івано-Франківській області.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами). Чоловікові загрожує до 7 років ув’язнення.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ