Львівський УБОЗ викрив у корупції співробітників податкової

Львівський УБОЗ викрив у корупції співробітників податкової

05.03.14 16:51 0 728
Правоохоронці з участю представників обласної прокуратури упродовж півгодини провели одразу дві спецоперації з виявлення корупціонерів у Державній податковій інспекції одного з районів м. Львова Головного управління Міндоходів області.

Перша жінка – заступник начальника відділу. Вона вимагала від директора приватного підприємства 8 тисяч гривень за непроведення зустрічних перевірок та формальне зняття сум податкового кредиту після закінчення позовної давності. Затримали жіночку неподалік від адміністративної будівлі податкової, де вона отримала гроші.

Іншу зловмисницю затримали також поблизу приміщення Головного управління Міндоходів області, де вона отримала хабар за пришвидшення процедури закриття підприємства. У головного державного ревізора при особистому огляду виявили та вилучили 1,8 тисяч доларів США незаконної винагороди.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ