На Львівщині правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який застрелив свого товариша

На Львівщині правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який застрелив свого товариша

05.03.14 14:49 0 706
Трагедія сталася на території дачного кооперативу. Зловмисник заховав зброю та давав неправдиві покази. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

До Пустомитівського райвідділу міліції звернувся охоронець місцевого дачного кооперативу. Він повідомив, що на території кооперативу виявив тіло свого знайомого без ознак життя з вогнепальним пораненням. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що загиблим є 33-річний місцевий мешканець. Вони також з’ясували, що під час розпивання спиртних напоїв сам охоронець кооперативу і вистрелив у свого 33-річного товариша з мисливської рушниці. Від отриманого вогнепального поранення потерпілий помер на місці події.

За словами т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Сергія Богданова, підозрюваний спочатку не визнавав своєї участі у скоєнні цього злочину. Крім того, чоловік заховав рушницю та давав неправдиві покази.

– Після того, як правоохоронці знайшли та вилучили зброю, зловмисник заявив, що смертельне поранення своєму товаришу він завдав внаслідок необережного поводження зі зброєю, – зазначив Сергій Богданов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ