У Чернігові створено оперативний штаб щодо забезпечення стабільної ситуації у місті

У Чернігові створено оперативний штаб щодо забезпечення стабільної ситуації у місті

05.03.14 13:07 0 703
З метою недопущення дестабілізації суспільно-політичної та економічної ситуації у місті Чернігові, враховуючи надзвичайно складні процеси, які відбуваються у державі, розпорядженням міського голови від 3 березня 2014 року № 34-р створено оперативний штаб по координації спільних дій щодо забезпечення стабільної ситуації у м. Чернігові у кількості 14 чоловік. Штаб очолив Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

У Чернігівській міській раді відбулося перше засідання оперативного штабу по координації дій щодо забезпечення стабільної ситуації у місті. Засідання штабу за участю керівників різних управлінь міської ради та міських служб провів заступник міського голови, заступник начальника штабу Станіслав Віхров.

Він повідомив, що за два останні дні до міського військкомату звернулися близько 350 добровольців. С.Віхров наголосив, що у цій ситуації військовозобов'язаним потрібно зберігати спокій і залишатися за місцем свого проживання. А тим, хто не зареєстрований у Чернігові, бажано стати на тимчасовий облік у військкоматі. Подальші дії, у разі потреби, координуватиме військкомат.

Обов'язки з координації дій Чернігівської міської ради зі штабом зони територіальної оборони Чернігівської області покладено на Селівона Валерія Анатолійовича – начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів міської ради.

Також на засіданні штабу обговорено необхідність посилення охорони важливих для обласного центру Чернігівщини об'єктів, від яких значною мірою залежить життєдіяльність міської громади. Віхров закликав членів оперативного штабу серйозно ставитися до ситуації, що склалася, і бути готовими до виконання поставлених завдань.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ