Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували три пожежі

Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували три пожежі

05.03.14 16:29 0 689
Незважаючи на потепління, в області продовжують виникати пожежі внаслідок порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Так, 3 березня о 12:57 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Новий Білоус Чернігівського району. Пожежно-рятувальний підрозділ з обласного центру прибув на місце події та приступив до гасіння. Загоряння вдалося локалізувати о 13:30 та ліквідувати о 14:26. Завдяки вчасному виявленню пожежі полум’я встигло знищити лише 3 кв. м перекриття будівлі.

Цього ж дня друге повідомлення про пожежу одного з приватних житлових будинків у с.Товкачівка Прилуцького району надійшло до Служби порятунку "101" о 19:40. З повідомлення з’ясувалося, що сусіди намагалися загасити пожежу самотужки, але полум’я швидко розповсюджувалося, тому вони викликали рятувальників.

Вогнеборці, що прибули за викликом, о 20:05 локалізували пожежу та о 20:50 остаточно ліквідували. Пожежею знищено 15 кв.м. покрівлі та пошкоджено 5 кв.м. перекриття будинку.

Повідомлення про пожежу в с. Виблі надійшло до Служби порятунку «101» у Куликівському районі 4 березня о 02:01. Вогнеборці, які прибули за вказаною адресою, приборкали полум’я о 03:20. Вогнем було пошкоджено 2 кв.м. перекриття будинку.

Причинами загоряння у всіх випадках послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. На щастя, загиблих та травмованих немає.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС підтримує Грузію на ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ