Рівненська область: протягом  рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

Рівненська область: протягом рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

05.03.14 12:26 0 752
03 лютого рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж. Усі загорання трапилися у житловому секторі.

Так, о 11:10 у місті Здолбунів вогнем було пошкоджено диван, частину шафи, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю в житловій квартирі п’яти поверхового будинку, що по вул.Коперника,65. Пожежа трапилася через необережність при поводженні з вогнем господарки.

А о 11:24 в с. Мостище, Володимирецького району трапилася пожежа в житловому будинку. Завдяки вчасному повідомленню про пожежу, вогнеборцям пожежу вдалося швидко ліквідувати, не давши вогню поширитися на житлові приміщення будинку та надвірні будівлі, які були розташовані зовсім поруч. Внаслідок пожежі вогнем знищено лише покриття дерев’яного житлового будинку. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

О 21:40 повідомлення про пожежу надійшло з села Дроздинь, Рокитнівського району, де у приватному господарстві вогонь встиг знищити покриття та перекриття житлового будинку та пошкодити стіни та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та безпеки оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ