У Рівненській області рятувальники допомогли відшукати 3-річну дитину, яка заблукала у лісі

У Рівненській області рятувальники допомогли відшукати 3-річну дитину, яка заблукала у лісі

05.03.14 11:14 0 704
03 березня о 15:36 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в лісі загубилася дитина.

Рятувальники пожежно-рятувальної частини №19 м.Костопіль оцінивши обстановку та визначивши район та напрямок пошуку організували пошукову групу, до складу якої залучили правоохоронців та працівників Костопільського лісництва та негайно виїхали на місце події. Разом з тим до пошукових робіт також було залучено місцевих жителів села та працівників сільської ради.

Як з’ясувалося пізніше, родина трьохрічного хлопчика разом із друзями вирушили на відпочинок у лісовий масив поблизу села Моквин. Дорослі, так активно проводили свій відпочинок, що й не помітили як хлопчик відлучився від гамірної компанії. Коли, ж мати з батьком помітили, що дитини немає, одразу почали його пошуки, але дитину не знайшли. Зрозумівши, що без сторонньої допомоги не обійтись батько за телефоном «101» звернулася до служби порятунку ДСНС міста Костопіль.

Прибувши на місце, рятувальників зустріли місцеві жителі, які прямували з лісу з 3-річним Ярославом та його батьками. Селяни знайшли дитину неподалік місця відпочинку батьків. Наляканий хлопчик стояв за деревом.

Пересвідчившись, що медичної допомоги дитина не потребує, рятувальники відвезли малюка разом з батьками додому.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Рівненщини застерігає, що такі випадки є непоодинокими. Тому батьки будьте обачними! Не залишайте дітей без нагляду.

Пам’ятайте: якщо з вашою дитиною трапляється подібна ситуація – негайно телефонуйте до служб екстреного реагування, адже оперативність – одна з головних складових успішного пошуку.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ