На Рівненщині у чоловіка викрали автомобіль та ледь не вбили

На Рівненщині у чоловіка викрали автомобіль та ледь не вбили

05.03.14 16:09 0 836
За допомогу знайомому 35-річний житель Здолбунівського району Юрій, ледь не поплатився життям.

Перебуваючи поблизу одного із торгівельних закладів м. Здолбунів, Юрій зустрів свого знайомого Олександра. Він попрохав чоловіка за винагороду відвезти його та його друга до м. Острог. Юрій нічого не підозрюючи погодився на пропозицію.

Однак, повозивши чоловіків по місту Острог, Олександр попросив звернути у темний провулок. Саме там, з його слів, було помешкання знайомого, який мав заплатити за поїздку. Однак замість обіцяних грошей, чоловік, який сидів позаду водія, накинув ремінь на горло Юрія. В свою чергу Олександр намагався втримати водія на місці.

Завдяки швидкій реакції, чоловікові вдалося вирватися та втекти з машини. Через лічені секунди він почув, що пасажири від’їжджають на його авто з місця події.

- Юрій повідомив про подію до Острозького міського відділу міліції, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – А вже через 15 хвилин співробітники ВДАІ знайшли автомобіль потерпілого. Зловмисники покинули його, оскільки у транспорті спустило колесо.

Проте перед тим як покинути авто, друзі прихопили із собою барсетку з документами та 200 гривень.

Згодом розшукали нападників. Ними виявилися 34-річний житель с. Межирич Олександр та 48-річний житель м. Здолбунів Павло. Обидва чоловіка вже були раніше судимі.

- Нині, відносно Олександра та Петра відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України, – зазначив Валерій Самчук. - Нині чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині проводяться ...
Наступна новина: На Волині братовбивцю ...

КОМЕНТАРІ