У Рівненській області від безробітного - до підприємця

У Рівненській області від безробітного - до підприємця

05.03.14 15:03 0 1262
Люди, які йдуть у бізнес, прагнуть самореалізації, незалежності, розкриття своїх професійних здібностей і талантів, а також фінансової стабільності.

Найчастіше зараз відкриття власного бізнесу пов’язують із торгівлею, адже магазини і торговельні точки ми зустрічаємо всюди. Торгівля – одна із найактуальніших галузей економіки. Щоб стати успішним бізнесменом у торгівлі, потрібно бути впевненим в собі, високоорганізованим і розуміти потреби споживачів. Сучасним підприємцям також необхідні особлива інтуїція, гнучкість та сміливість.

Таким успішним приватним підприємцем є Тарас Демчик, колишній безробітний, який перебував на обліку у Здолбунівському районному центрі зайнятості. За освітою він вчитель математики, за досвідом роботи – товарознавець та торговий представник, певний час був держслужбовцем. У жовтні 2012 року, зареєструвавшись у службі зайнятості, Тарас Олександрович чітко знав, чого хоче, адже ідею майбутньої справи виношував вже давно, більше того, навіть допомагав у веденні бізнесу батьків. Саме тому з видом майбутньої підприємницької діяльності довго визначатись не довелось, бо бачив себе у торгівлі і планував відкрити свою торгову точку.

У центрі зайнятості майбутній бізнесмен отримав всю необхідну інформацію щодо одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, пройшов курс навчання «Підприємець-початківець», захистив свій бізнес-план на засіданні комісії та приступив до реалізації ідеї. Добре продумав всі організаційні моменти бізнесу: спосіб залучення фінансів, схему роботи, умови постачання товару, договори та ін. Важливою умовою для розвитку бізнесу є правильно підібрана команда, яку склали дружина та батьки, котрі допомагали синові на початку його старту. Але генератором ідей у цій команді є сам Тарас Демчик, який добре знає потреби ринку, звертає увагу на недоліки, думає на крок вперед, і саме тому його бізнес розвивається і - це торговельний кіоск з продажу шкіргалантерейних виробів у підземному переході «Театральний» в м. Рівне.

Колишній безробітний, а підприємець Тарас Демчик завжди відкритий для нових ідей, вміє прислухатися до людей, відчувати їхні потреби і бачити можливості вирішення проблем.

Минулого року за сприяння Здолбунівського районного центру зайнятості свою власну справу започаткували 48 безробітних, отримавши одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку триває процес ...
Наступна новина: У Києві встановили фігуру ...

КОМЕНТАРІ