Рівненська область: звернення ветеранів пожежно-рятувальної служби Рівненщини до громадян України

Рівненська область: звернення ветеранів пожежно-рятувальної служби Рівненщини до громадян України

05.03.14 08:42 0 958
Ветерани пожежно-рятувальної служби Рівненщини у своєму зверненні підтримали громадян України та особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Шановні земляки. Ситуація, що склалася останнім часом в Україні, не залишає нам, ветеранам пожежно-рятувальної справи, права на мовчання. Територіальна цілісність нашої суверенної унітарної держави перебуває під реальною загрозою. Економічна ситуація вкрай напружена, серед населення російськими засобами масової інформації та окремими політиками підбурюються сепаратистські настрої.

Починаючи з 30 листопада 2013 року, усі ми перебуваємо у постійній напрузі за наше майбутнє, майбутнє наших дітей та онуків, за котре вже заплачено страшною ціною втрачених життів молодих громадян України.

У цю доленосну для нашої держави годину ветерани пожежно-рятувальної служби м. Рівне та Рівненської області заявляють про свою рішучу підтримку намірів призначеного після погодження з Колом Народної Довіри Уряду України щодо здійснення негайних реформ з метою виведення країни з економічної прірви, недопущення корупційних дій, якнайшвидшого створення усіх необхідних умов для ведення малого і середнього бізнесу та стратегії зовнішньополітичного курсу України на євроінтеграцію.

Ми, ветерани, котрі віддали Україні кращі роки життя, ні на день не полишали контактів з діючими співробітниками служби. Знаємо, що, не зважаючи на вкрай складні обставини останніх трьох місяців, службою забезпечено ліквідацію усіх надзвичайних ситуацій, що виникли на території міста та області, неодноразово надавалась допомога населенню. Особливо це проявилось у період з 30 січня до 6 лютого 2014 року на території Млинівського, Гощанського та Рівненського районів в екстремальних умовах сильних снігопадів, коли співробітники, у взаємодії з військовими, працювали в цілодобовому режимі, доки не забезпечили проїзд усіма дорогами.

Ми, за велінням душі, надавали і надаємо посильну фінансову підтримку Майдану.

А службою, з метою сприяння Рівненському Майдану, біля кінотеатру «Україна» був облаштований намет з пунктом обігріву; також намет, на прохання обласної Ради, виділений на блок-пост сил самооборони біля с. Біла Криниця. Жоден із працівників служби у період з 30 листопада 2013 року не залучався до виконання будь-яких функцій, направлених проти активістів Майданів на території держави.

В умовах ескалації напруженості в суспільстві ми, ветерани служби, хочемо підтримати нині діючий колектив ГУ ДСНС України в області. З усією відповідальністю заявляємо про нашу впевненість у повній його готовності до виконання дій за призначенням, забезпечення контролю та підтримання найвищого рівня самодисципліни. У співпраці з керівництвом, зі свого боку, контролюємо основні процеси та надаємо практичні консультації.

Нам надійшла інформація про те, що певні особи з числа діючих співробітників та з тих, хто вже не перебуває на службі, намагаються своїми діями внести хаос та розбалансувати налагоджену роботу рятувальників.

Ветерани-рятувальники міста Рівне та Рівненської області рішуче заявляють Вам, нашим шнім беззаперечним авторитетам, про недопущення подібних дій, котрі вносять нервозність та заважають роботі професіоналів відповідно до нашого гасла: «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Переконливо просимо Вас надати підтримку колективу Головного Управління ДСНС України у Рівненській області у здійсненні професійних функцій в існуючому нині складі, який становлять патріоти рятувальної справи, а головне – патріоти України.

Ветерани пожежно-рятувальної служби

Рівненської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: під час риболовлі на ...
Наступна новина: В Луцьку у березні ...

КОМЕНТАРІ