У РІВНОМУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР ШАХІВ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ МАЙДАНУ

У РІВНОМУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР ШАХІВ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ МАЙДАНУ

05.03.14 09:20 0 698
1-2 березня в Рівному відбувся 1 етап Кубка Рівненської області з шахів 2014 року присвячений пам’яті Героїв Майдану. Взяли участь в турнірі 63 шахіста з Рівненської, Волинської, Житомирської, Львівської та Хмельницької областей.

В підсумку переконливу перемогу в турнірі здобув Разін Вадим з Хмельницького (9 очок з 9 можливих), 3 місце у Герчука Дмитра з Луцька (7 очок), 3 місце у Боришкевича Романа з Рівного (6,5 очка). Кращі інтелектуальні спортсмени отримали цінні подарунки, а перша вісімка рівненських шахістів здобула бали в загальний залік Кубка області (1 місце – 10 балів, 2 місце – 8, 3 місце – 6 і т.д.). Всього заплановано в 2014 році провести 11 етапів. Шахіст, який набере найбільшу суму балів за показниками 6 найкращих результатів, стане переможцем обласних кубкових баталій.

Крім того, в ці ж терміни в Рівному відбувся 1 етап дитячого Кубка області серед юнаків та дівчат 2001 р.н. та молодших. З поміж 22-х юних учасників змагання переможцями стали рівненчани Сьомак Володимир (1 місце) та Туленіна Каріна (2 місце), а також гість з Луцька - Герчук Володимир (3 місце).

Обласна федерації шахів, яка проводитиме в цьому році цілу серію шахових турнірів на Рівненщині, планує і надалі паралельно з дорослими змаганнями організовувати дитячі шахові баталії. Адже давно відомо, що навички основ древньої гри сприяє успішності навчання дітей в школі та їх соціальному розвитку. Для розумової діяльності дитини шахова гра дає таку ж користь, як рухливі ігри для фізичного вдосконалення. Про це повідомляє обласна федерація шахів.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За викрадені цигарки та ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ