У Рівненській області на порозі дорослого самостійного життя

У Рівненській області на порозі дорослого самостійного життя

05.03.14 14:24 0 732
Cпеціалісти Володимирецьких районних центру зайнятості і центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели День відкритих дверей центру зайнятості для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування. Учасниками заходу були діти, які навчаються у ВПУ № 29 та Володимирецькій загальноосвітній школі. Фахівці центру зайнятості прагнули донести інформацію про принципи діяльності служби зайнятості, перелік послуг, які вона надає шукачам роботи, обговорити питання професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці. Це допоможе підготуватися до дорослого самостійного життя, яке скоро у них розпочнеться.

Спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Гаврилюк розповіла про можливість отримання консультацій у складних життєвих ситуаціях, телефон довіри, виїзний мобільно-консультаційний пункт та ведення здорового способу життя.

У профінформаційному секторі спеціалісти відділу активної підтримки безробітних ознайомили учасників з переліком професій, що мають підвищений попит на ринку праці, паспортами підприємств району, довідниками навчальних закладів області та України, продемонстрували відеофільми про актуальні професії та спеціальності.

У рамках заходу була проведена також презентація Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де можна здобути перспективну робітничу професію.

Підбиваючи підсумки заходу, спеціалісти побажали молодим людям успіхів та знайти своє покликання.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ