На Тернопіллі банківською карткою вітчима скористалися пасербиця

На Тернопіллі банківською карткою вітчима скористалися пасербиця

05.03.14 09:14 0 701
З того часу, як у широкому вжитку з’явилися кредитки, кримінальні зведення рясність повідомленнями про їх крадіжки. Тисячу, дві, а то й десятки тисяч гривень злодії знімають із «пластику», а причиною цього часто є безпечність власників.

За надмірну довіру поплатився 50-річний збаражчанин. Коли чоловікові знадобилися гроші, попросив пасербицю зняти тисячу гривень із картки. Дівчина, не зволікаючи, погодилася допомогти, мовляв, їй не важко. Записала пін-код і поспішила виконати доручення. Додому 22-річна юнка повернулася з готівкою. Гроші віддала вітчиму, а про картку навмисно «забула».

Того ж дня дівчина навідалася до банкомату вдруге. Із картки материного співжителя зняла весь залишок, а це дві тисячі гривень, і чкурнула разом зі знайомим витрачати гроші.

Про те, що з рахунку зникли кошти, чоловік дізнався згодом. Це неприємне відкриття ніяк не пов’язав із родичкою, відтак звернувся до міліціонерів, аби ті знайшли винного.

Правоохоронці швидко встановили злодійку. Усі докази красномовно свідчили не на користь дівчини, тож їй не залишилося іншого, як зізнатися у скоєному.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Стрию міліція зі ...

КОМЕНТАРІ