Міненерговугілля та НКРЕ просять українців повідомляти про всі факти порушень з боку підприємств енергетичного сектору

Міненерговугілля та НКРЕ просять українців повідомляти про всі факти порушень з боку підприємств енергетичного сектору

05.03.14 16:50 0 694
З метою виведення України з економічної, політичної і соціальної кризи вимагаємо терміново вжити заходів, які б унеможливили вчинення корупційних дій при здійсненні закупівель в енергетичній сфері, відмовитись від зайвих та необґрунтованих витрат, припинити закупівлю матеріальних цінностей за завищеними цінами, усунути з ланцюга закупівель посередників та запровадити прямі закупівлі у товаровиробників. Про це йдеться у спільному зверненні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики до власників та керівників підприємств, установ, організацій паливно-енергетичного комплексу незалежно від форм власності

Наголошуємо на неприпустимості порушення гарантованих Конституцією України прав українського народу та вимагаємо відмовитись від ганебних випадків необґрунтованого припинення постачання енергоносіїв, вільного тлумачення Законів України та вчинення корупційних дій під час приєднання споживачів до електричних та газових мереж, нарахування споживачам непідтверджених боргів та інших недобросовісних дій.

Застерігаємо, що у випадках здійснення закупівель за завищеними цінами, виявлення інших фактів необґрунтованих витрат паливно-енергетичних та фінансових ресурсів, корупційних дій відповідні матеріали направлятимуться до правоохоронних органів.

Просимо пам’ятати, що неефективне використання кожної гривні, кубометра природного газу у сьогоднішній складній ситуації завдає прямої шкоди економіці та народу України.

У такий складний для нашої держави час звертаємося з вимогою та зобов’язуємо забезпечити ефективну та якісну роботу підприємств паливно-енергетичного сектору, зобов’язуємо здійснювати надійне, безпечне та безперебійне постачання енергоносіїв до осель громадян та промислових об’єктів.

Народ України повинен відчути справжню турботу з боку підприємств енергетичного сектору, кожного працівника такого підприємства.

Громадяни України!

Просимо Вас негайно повідомляти про всі факти порушень з боку підприємств енергетичного сектору безпосередньо до Міненерговугілля та НКРЕ, або регіональні інспекції Держенергонагляду України.

Запевняємо, що всі повідомлення про порушення прав споживачів, кожна скарга ретельно розглядатиметься та до порушників будуть негайно застосовані санкції відповідно до діючого законодавства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Львівський УБОЗ викрив у ...

КОМЕНТАРІ