Лави тернопільської міліції поповнили молоді співробітники

Лави тернопільської міліції поповнили молоді співробітники

05.03.14 13:29 0 654
В обласному управлінні внутрішніх справ відбулася зустріч з молодими фахівцями. Вчорашні випускники слухали поради та настанови досвідчених правоохоронців, а також демонстрували усе, чого навчилися у вишах.

На зустрічі зібралися ті, хто цьогоріч закінчив вищі навчальні заклади системи МВС у Харкові, Дніпропетровську, Львові та прийшов на службу в підрозділи тернопільської міліції. Більшість із них будуть працювати на оперативних посадах та дільничними.

З вчорашніми студентами спілкувався виконуючий обов’язки начальника обласного управління внутрішніх справ Валерій Гіль. Полковник міліції розповів про міліцейську роботу, побажав новачкам гідно нести службу та неухильно дотримувати закону й присяги.

- Ви повинні бути справжнім взірцем працівника міліції, з гідністю нести звання правоохоронця, - підкреслив Валерій Борисович. - Звичайно, легкої служби не буває, але намагайтеся втілити у роботі всі знання, які ви отримали у процесі навчання.

Настанови молодим фахівцям давали керівники кримінального, громадського блоків міліції, співробітники кадрового забезпечення. Старші колеги не тільки ділилися професійним досвідом, а й давали цінні поради.

- Вам формувати та піднімати імідж оновленого міліцейського відомства, - звернувся до присутніх начальник управління громадської безпеки Василь Облещук, - Від того наскільки якісно та професійно ви виконуватимете свої посадові обов’язки, залежить рівень безпеки краю, довіра людей до міліції Тернопільщини.

Відтак співробітники служби психологічного забезпечення провели з кожним молодим фахівцем індивідуальну бесіду. Працівники управління кадрового забезпечення проінструктували новоприбулих лейтенантів щодо дотримання транспортної дисципліни, антикорупційного законодавства та інших нормативних актів, які регулюють діяльність органів внутрішніх справ.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ