Олега Сиротюка як голову облдержадміністрації представили громаді Тернопільщини

Олега Сиротюка як голову облдержадміністрації представили громаді Тернопільщини

05.03.14 09:54 0 722
Нового голову Тернопільської ОДА Олега Сиротюка представив віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. Він зачитав Указ президента про призначення Олега Сиротюка керівником виконавчої гілки влади області.

Голова обласної ради Василь Хомінець привітав Олега Сиротюка із призначенням на посаду голови обласної державної адміністрації. «Переконаний, що ми працюватимемо як одна команда, – зазначив Василь Хомінець. – Олег Сиротюк протягом трьох років був активним та принциповим депутатом Тернопільської обласної ради, добре знає область та проблеми, які потрібно вирішувати. Ми докладатимемо спільних зусиль, щоб вивести Тернопілля із соціальної та економічної кризи. Люди дочекалися на справедливу владу і вимагають фундаментальних змін. Бажаю здобутків на благо нашого краю, на благо кожного тернополянина».

Олег Сиротюк подякував за високу довіру і зазначив: «Ми повинні відбудувати наші закривавлені майдани, викорінювати зневіру та покладатися на власні сили. Розумію усю відповідальність, яка лежить на мені, і готовий з однодумцями до побудови української держави, до розвою Тернопілля».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Небесну Сотню.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ