Які має плюси подобова оренда квартири

Які має плюси подобова оренда квартири

05.03.14 20:12 0 9826
Вирушаючи в інше місто неминуче постає питання з проживанням. Звичайно, можна розміститися у родичів, але що робити якщо родичів немає або їх не хочеться затрудняти. Наприклад ви приїхали в Одесу, що ж вам залишається? Оселитися в готелі або зняти квартиру в Одесі подобово на http://odessa.vlasne.ua/. У останнього варіанта маса плюсів, у цій статті спробуємо їх описати.

1. Добова оренда житла дозволяє не обмежувати себе правилами готелю, а насолоджуватися звичним домашнім затишком. Власники житла, що займаються подобової орендою, дбають про свою репутацію і як правило забезпечують своїх клієнтів гарною обстановкою, набором побутової техніки, білизною та посудом.

2. Немає необхідності відмовлятися від нормального харчування, на відміну від готельного номера, в будь-якій квартирі є кухня, а отже є можливість приготувати собі їжу. Таким чином при добовій оренді квартири ви зможете зберігати і готувати продукти, як у себе вдома.

3. Якщо більшість готелів мають певний режим заселення та правила, за якими необхідно повертатися в номер до певної години, також заборонено перебування гостей в номері після певної години. При добовій оренді квартири ви самі собі хазяїн і вільні самі визначати що вам робити. Після отримання ключів від квартири, ви стаєте її господарем на час оренди, можете йти і приходити тоді, коли вам зручно, запрошувати в гості гостей нікого не питаючи.

4. Найчастіше готелі мають досить суворі правила поведінки. А при добовій оренді житла ви обмежені лише правилами пристойності і законом. Вибравши будинок або квартиру з хорошою звукоізоляцією, ви зможете веселитися хоч до самого ранку і не хвилюватися про те, що хтось зробить вам зауваження.

5. І найдивніше, при всіх очевидних плюсах, подобова оренда житла значно дешевше ніж проживання в готелі. Причому чим на триваліший термін ви розміщуєте в квартирі, і чим більше людина в неї заселиться, тим значніше буде ваша економія.
Источник: http://odessa.vlasne.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопіллі за ...
Наступна новина: Дніпропетровськ за день ...

КОМЕНТАРІ