Як вибрати вантажоперевізника

Як вибрати вантажоперевізника

06.03.14 20:25 0 1782
Сьогодні послуги з доставки вантажів пропонує величезну кількість компаній, і вибір підходящої - та ще з першого разу - являє собою непросту задачу. На що ж потрібно звернути увагу нам розказали співробітникі інтернет ресурсу http://avto-transfer.com.ua/news/.

Ціни на послуги
Ціна цікавить замовника в першу чергу , але сам по собі цей критерій мало про що говорить . З одного боку , як відомо , дешево і добре не буває. З іншого боку , хороші ціни можуть бути результатом високого рівня організації робіт і мінімізації витрат. Також потрібно розуміти , що багато фірм , заявляючи в прайсі низькі ціни , потім «беруть своє» за рахунок додаткових зборів. Так що ціни слід тримати в розумі , але використовувати їх при оцінці перевізника тільки вкупі з іншими показниками .

надійність компанії
Перевізник повинен бути здатний відповідати за своїми зобов'язаннями . Звичайно , ніхто не надасть клієнтові свою фінансову звітність , але існують і непрямі ознаки надійності та стабільності. При першому ж візиті можна визначити - знаходиться офіс компанії у неї у власності або ж орендується. Зрозуміло, що є кращим.
Важливо чітко розуміти , як страхуються вантажі , в якій страховій компанії. Не зайве буде поцікавитися у менеджера компанії про те , які страхові випадки були на практиці і в які терміни компенсується збиток. Відразу багато що стає зрозумілим.
Наявність у перевізника своїх складів , власного транспорту також говорить про надійність і дає додаткові сервісні переваги .

час доставки
Часто , наприклад , під час перевезення швидкопсувних продуктів , виставкових і контрактних вантажів ключовим критерієм при виборі перевізника є його можливість забезпечити необхідну швидкість перевезення при прийнятній якості .

Технічні можливості
Багато вантажі вимагають особливих умов транспортування і, зрозуміло , технічні характеристики транспортних засобів перевізника повинні бути відповідними .
Сучасний рухомий склад , сучасна складська техніка та обладнання підвищують ймовірність того , що з вашим вантажем нічого не станеться.
Плюсом є також наявність системи відстеження вантажу в дорозі .

ареал послуги
Широкі географічні можливості транспортної компанії - такі , як наявність розгалуженої агентської мережі разом з вмілим поєднанням морських , залізничних , авіаційних і автомобільних перевезень дозволяють оптимізувати терміни і витрати .

комплексність обслуговування
За інших рівних , важливою перевагою перевізника є широкий перелік надаваних їм послуг .
Можливість надавати комплексну послугу за бажанням клієнта говорить про високий клас перевізника .

Відгуки клієнтів
Як перевізник діє в разі виникнення непередбачених проблем? Як реагує на рекламації ? На ці та багато інших питань можуть відповісти тільки ті , хто вже користувався його послугами. Завжди варто намагатися отримати інформацію від клієнтів даної компанії.

Відвідини офісу компанії
Остаточний висновок вам дозволить зробити візит в офіс компанії -перевізника.
В ідеалі клієнт повинен відчути по комплексу сприйнять , що відвідав сучасну , високотехнологічну «фабрику з виробництва послуги » , де спілкувався з професійними та що розташовують до себе людьми.

Щиро бажаємо , щоб ваш вибір виявився вдалим !

Джерело: http://avto-transfer.com.ua/news/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області з ...
Наступна новина: Что такое информационное ...

КОМЕНТАРІ