Міліція Чернівецької області спільно із добровольцями охоронятимуть спокій громадян

Міліція Чернівецької області спільно із добровольцями охоронятимуть спокій громадян

06.03.14 09:57 0 656
Правоохоронці продовжують патрулювати вулиці Чернівців з громадськими активістами. А на автошляхах Буковини – спільні наряди добровольців та працівників Державтоінспекції.

Нині охорону громадського порядку та безпеку на автошляхах Чернівецької області щодобово забезпечують 550 співробітників міліції та 132 цивільних добровольця.

Двоє міліціонерів та двоє добровольців – у такому складі несуть спільну службу з охорони громадського правопорядку. У кожного наряду – свій маршрут патрулювання. Вони обходять територію, стежать, аби на вулицях міста було спокійно. Адже основні завдання патрульних – це недопущення вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, охорона громадського порядку.

Добровольці, які патрулюють спільно з правоохоронцями, теж пильно спостерігають за правопорядком. Якщо помічають якісь порушення, повідомляють про це міліціонерів.

Також співробітники буковинської Державтоінспекції разом із громадськими активістами наглядають за дотриманням правил дорожнього руху та безпекою громадян на дорогах області. На автошляхах за порядком слідкують 70 працівників ДАІ та 30 представників громадських формувань.

За законом, усі, хто зголосився охороняти громадський порядок разом з правоохоронцями, повинні бути членами громадських формувань. Добровольці мають при собі іменні посвідчення та носять розпізнавальні пов’язки.

Загалом, спільні патрулювання міліціонерів та активістів дають свої позитивні результати. За участю членів громадських формувань вже розкрито декілька правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова МЗС Франції: без ...
Наступна новина: У Рівненській області до ...

КОМЕНТАРІ