У Волинській області фактично розпочатий процес підготовки до надання фінансової підтримки з боку США

У Волинській області фактично розпочатий процес підготовки до надання фінансової підтримки з боку США

06.03.14 17:39 0 1138
«Фактично розпочатий процес підготовки до надання фінансової підтримки Україні з боку США», - заявив у вівторок, 4 березня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу в Парламенті запідсумками зустрічі з Державним секретарем США Джоном Керрі.

Він зазначив, що деталі щодо цієї підтримки будуть оголошені, «коли ми остаточно поставимо підписи під реальним обсягом економічної допомоги, яку США готові виділити Україні».

Прем’єр-міністр також наголосив, що США дуже активно захищають територіальну цілісність і незалежність України: «Усі ті події, які відбуваються на території України в Автономній Республіці Крим, мають жорстку і чітку реакцію з боку наших західних партнерів». Він нагадав, що відбулося засідання Ради Безпеки ООН, «де члени Ради Безпеки ООН не просто висловили стурбованість, а чітко зазначили, що немає жодних підстав для того, щоб Росія, порушуючи низку двосторонніх угод, починаючи з Великого договору 1997 року і закінчуючи Будапештським меморандумом, - вводила свої війська на територію незалежної і суверенної держави».

«Ще раз закликаємо російський Уряд і російського Президента негайно зупинити військову агресію на території України», - наголосив Арсеній Яценюк.

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Руслану назвали однією з ...

КОМЕНТАРІ